fredag 21. oktober 2011

Padang Padang


Padang Padang er en av de kjente og populære strendene på Bali som er et "må se" sted. Vi var en gjeng som reiste dit tidligere i uken for å ha en strand dag. Det er mange slike skjulte steder på Bali med fine strender og flott sjø. Slike typiske steder som en finner bilder av i reisebrosjyrer og postkort. De får jeg se her, og det er flott. Men allikevel er det sjelden jeg lar meg imponere voldsomt av strender fordi jeg synes de vakreste strendene er hjemme i Norge. Fordelen her er bare den gode temperaturen både på land og til vanns.
Uansett så er det deilig og være på stranden og det er flott å se nye plasser ved sjøen. Akkuratt denne dagen var vi nok litt uheldige fordi det var høyvann og sjøen var ganske voldsom. Dette område er verdenskjent for de beste elite surferne, så da kan en tenke seg til hvordan bølgene og sjøen er her.
Padang Padang er en liten strand i en liten vik mellom vulkan knausene, og slik som det er i dag kommer det inn en del steiner og gress som skyfles opp og vi må også trekke ekstra langt inn på stranden for å unngå bølgene som presser seg utrolig langt innover innimellom. Det er rødt flagg på stranden, som vil si bading forbudt, men det er umulig og overholde i denne varmen. Vi må ihvertfall uti å kjøle beina og bølgene slår såpass at vi blir dusjet og nedkjølt av det.

Dette er faktisk på vei til stranden.
Det var en del trappetrinn nedover mellom steinene for å komme ned.
Du finner ikke Padang Padang uten å vite hvor det er altså.

Når vi kommer ut mellom fjell knausene så åpenbarer dette seg

Som dere ser så er det vakkert, men høyvannet gjør sitt med strandkanten da.....

Det røde flagget er oppe hele dagen, det er utroliget krefter i dette havet

Det er et surfeparadis her, og bølgene her ute er enormt svære og vi kan se de beste som surfer inni bølge tuben. Her vurdere de forholdene, mange sliter med å komme seg ut i dag og for de som ikke er gode nok blir det ikke mye surfing.

Det blir ganske tettpakket utover dagen på denne lille stranden

Sol og varme, strand og sjø, en nedkjølende is.
Livet kan vel ikke bli så mye bedre enn dette.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar