lørdag 22. oktober 2011

Livet på Gili

Livet på Gili er som å være i en tropisk versjon av Kardemomme By!

Her er ingen regler, ingen politi, ingen tjuver og fanter. Bare mennesker som er her og lever i nuet.
Ting er ganske forutsigbart, utenom om været faktisk. Ja du leste riktig, været. Begge nettene har lyn flerret opp himmelen langt borte i timesvis. I natt satt jeg faktisk ute å så på stjernehimmelen og lyn, samtidig. Det var en regnskur forrige kvelden. Utrolig varmt og deilig sol i går, det startet også denne dagen med, inntil det gankse plutselig var overskyet og tordenskrallet rallet over oss. En liten stund etter kom det like raskt en god vind over øya. Havet er plutselig blitt mørkt og bølgete med skumtopper. Om det fortsetter med overskyet, eller om det blir sol eller regn er umulig å si i dette øyeblikket. Det forutsigbare med været nå er temperaturen da.
Men en pasue fra solen gir meg anledning til å skrive her mens jeg nyter et lunsjmåltid.

Gårdsdagen bestod i strand, sol, bad, mat. Nyte utsikten rundt oss, og avslutte dagen med en nydelig solnedgang med utsikt mot Bali og vulkanen Agung på 3700moh. Etterfulgt med godt sosialt lag utover kvelden for så og utforske hva kvelds - og nattelivet har å by på her. Etter at restaurantene har stengt er det bare noen få steder som har åpent der de aller fleste samles for å feste utover natten....

Slik kan en dag nytes på Gili

En god bok er godt å ha på solsenga

En fryd for øyet med en slik utsikt

Vi var tre jenter som syklet over på andre siden av øya for å komme til "Sunset point" for å få med oss solnedgangen. Vi fikk oss noen flotte timer ved vannkanten mens solen gikk ned. Og når mørket falt på tente de opp bål på stranden og hadde flammeoppvisning. Det var fantastisk og få det med seg, og vi må nok bort å få med oss dette i kveld også.


Gili rundt på sykkel

For meg finnes det ikke noe vakrere enn solen som går ned i vest

En koselig uteplass ved "Sunset Point"

Solen er snart nede og Bali kan skimtes i bakgrunnen

Vakkert

En ny dag er snart i vente

Og den danses inn i nattetimene

Bartenderne er u full sving når alle gjestene på Gili samles på et sted

Jeg trives veldig bra med å ta livet med ro og nyte











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar