søndag 25. september 2011

Sandvolleyball turnering

Denne helgen har det blitt arrangert sandvolleyball turnering i regi av Vegard Høydalen og der de tre andre norske skolene her på Bali var invitert til Gateway for å delta. Det var tre forskjellige klasser, jente, gutter og mix. Jeg hadde i utganspunktet meldt meg på med et lag i mix klassen, men så ble jeg spurt om å steppe inn på et jentelag fordi hun ene var uheldig og forstuet ankelen på fotballtrening på fredagen. Selvfølgelig stilte jeg opp, jeg er ikke vanskelig å be om slikt.
Så da ble det en del kamper, to på fredagen i lag med Christina, og en på lørdagen. Vi tapte den så da var vi ute. Men så ble det også fire kamper med mix laget utover ettermiddagen.
Det store høydepunktet var finalene som skulle gå av stabelen klokken 17. Vegard Høydalen utfordret også finalelagene til å spille mot han, det vil si fire mot en. Og hvis studentene skulle vinne mot Vegard så var premien tur til Gili øyene. Mon tro hvordan det gikk..........

Da er vi i gang. Første kampen vant vi!

"Groser & Grind" serverte grillmat og smoothie. 

Bra puplikum og bra stemning

Et miks lag som har brukt tid på å ta seg bra ut på banen....

De fir finalejentene er klar for å spille mot Vegard Høydalen.

Å se Vegard spille var virkelig over all forventning og vanvittig bra. Det kom et unisont "Wow" fra puplikum når han satte inn smashene sine.

Han er usannsynlig dyktig.

Selvfølgelig slo han både de fire jente finalistene og de fire gutte finalistene 15-7. At han alene kan leke med fire stk på motsatt banehalvdel og ha full kontroll hele tiden sier litt om nivået han er på.
Men det var en stor ære for de som fikk spille mot han. Etterpå ble det afterparty og premieutdeling på Luwak, studentcafeen.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar