onsdag 27. oktober 2010

Farvel Bolivia og takk til reisefølget

Det var vemodig og reise fra Bolivia, jeg hadde absolutt ikke forberedt meg på hjemreise, trodde vel egentlig ikke at det var nødvendig. Skal jo alltid være bra og reise hjem liksom. Men det har vært fire fantastiske uker med Boliviafamilien, besøk på barnehjem og dagsenter der vi har fått oppleve en enorm takknemlighet. Vi burde være flinkere til å sette pris på både ting og medmennesker her hjemme også! Det har vært store kontraster, både kulturelt og i naturen. En ting er helt sikkert, jeg kommer tilbake Bolivia!
Jeg vil sende en liten hilsen og takk til reisefølge som har vært med. Først av alt en stor takk til Siw Broman som har vært med oss i tykt og tynt på denne reisen, hun er vår spesielle reiseleder og kontaktperson i Bolivia. Du har lagt ned et enormt arbeid med forberedelser for oss. Takk til brødrene Fanebust, Frode og Øyvind, som har fått denne arven i fanget og som har pågangsmotet til å holde det gående, og ikke minst for å ta oss faddere med på en slik fantastisk reise. Til alle dere andre som har vært med, Annvor og Brit for et alltid sprudlende humør, der latter og tårer satt like løst. Stig og svigerfar Arnfred med glimt i øyet og alltid en god historie på lur. Håkon og Christina, dere er bare herlige mennesker. Gerd og Kåre som imponerer med en tur som dette i en slik alder. Til Marit som jeg tror fikk sin livs reise. Eivind som strålte med barna. Ildsjelen Hans Olav som har lært oss om "Bruk Tanken". Eventyreren Rune, må du nå målet ditt om din sykkelreise videre. Arve, Bergitte og Trine som kom som et friskt pust midt i reisen. Til sprudlende Margit, flott å bli kjent med deg. Den alltid avbalanserte og smilende Marita som har stått på for å åpne et nytt barnehjem. Elise, Dina og dere andre som jobber som frivillige, dere er tøffe. Og til sist men ikke minst til dere der i Bolivia vi har blitt kjent med, bla Gloria, Mariella, Claudia og Magda, for deres åpne og imøtekommende sinn.
Jeg håper å treffe dere alle igjen.

Vi sees

Hilde

1 kommentar:

  1. Takk til deg Hilde som har delt dine opplevelser med oss som har fulgt med i bloggen din. Har nesten vært på Boliviatur me og :-)

    Velkommen heim igjen!!

    Kurt

    SvarSlett