søndag 3. oktober 2010

Gerd lager bursdagsselskap

Gerd er 76 år og har vært i Bolivia flere ganger. Det å komme til guttehjemmet Oscar Alhm er grunnen til at hun er med, og det ble et tårefylt besøk her. Oscar Ahlm er et barnehjem med noen og 50 gutter og Gerd har sin faddergutt her, og Bolivia og disse guttene har fått en stor plass i hennes hjerte. Hjemmet består av flere store bygninger, bakgård med gjess og kyllinger og stort lekeområde med nye lekeapparater. Gerd har bidratt med mye her, og derfor ble det en spesiell takketale til henne.
Gerd er en sprek dame på 76 år som er med på tur

Nye lekeapparater var veldig populært

Bakgården med ender og kyllinger

Hun hadde med seg flere nye fotballer og hadde ordnet med bestilling av kaker og godterier til stor bursdagsfeiring. På hjemmet var det også symaskiner, Pc`er og nyinnkjøpte bøker til et bibliotek. Bøkene lå enda i esker fordi det ikke var penger til bokhyller enda........ Offiserene på dette hjemmet kom med ønske om penger til tannlegebehandling av alle barna. De har allerede utredet tannhelsen og alle har vært hos tannlegen en gang. Men de fleste trenger flere behandlinger. Dette er et eksempel på prosjekt som Bolivifamilien tar med hjem etter en rundreise og sannsynligvis bevilger penger til.
Guttene var engasjerte med musikk og spilte og sang for oss
Bursdagsfeieiring med kaker

1 kommentar:

  1. Må være en fantaskisk opplevelse å få være med på dette, selv om dere ser utrolig mye elendighet, så ser dere vel og at det nytter å hjelpe. Kjekt å følge med dere på turen, kjempebra reisebrev Hilde! Varm hilsen fra Tyrkia ;-)

    SvarSlett