lørdag 20. august 2011

Studieplanen

Første studieuke er ferdig, og den har forsvunnet på et øyeblikk. Tiden flyr ihvertfall her nede. Fitness og PT studiet består hovedsaklig av tre fag; Rørslelære, anatomi og motorikk (RAM), Treningsplanlegging og Persnolig Trening. Vi skal til sammen ha tre eksamener der en av dei er praktisk. Semesteret er lagt opp slik at vi nå begynner med RAM inkludert fysiologi og har første eksamen i dette om tre uker. Dagene denne første uken har inneholdt seks timers forelesning hver dag. Og det fortsetter stort sett slik.... Dere kan se oversikt over hele studieplanen her:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0Bz_loxAkJcAWM2RhYWMyYjMtOTljZi00NTUxLTg2ZTAtNTAzMGMwMjAwNTFl&hl=en_US&pli=1

RAM og Fysiologi inneholder ting som dette: Celler og myofibriller, synapser og sarkomerer, brachi og maximus, Newtons lover og tyngdekraft, akser plan og bevegelse, osv osv.
Men det er faktisk veldig interessant og vi har en fantastisk dyktig foreleser fra Idrettshøgskolen og Olympiatoppen.
Ukeplanen for neste uke er mandag 8-15, Vi har faktisk fått inn en fridag på tirsdag, Ons-fre 10-15.

Det var kort oppsummert om studiene så langt og hvordan det ser ut fremover. Spennende og interessant er det ihvertfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar