søndag 21. august 2011

Lyskryssfest

På fredag kveld ble det arrangert Lyskryssfest. Ja festen foregår ikke i et lyskryss altså, men det forholder seg slik som dette:

 
Festlig påfunn da, og det ble gult på meg. Det ble etterhvert en festlig aften og en begynner nå å bli ganske godt kjent med en del medstudenter. Det var ordnet med fellesavreise inn til Kuta og til et diskotek. Kuta er etter min mening en ganske så masete by, jeg tror det er den største her på Bali, ihvertfall når det kommer til turisme, festing og shopping. Og det er en syk trafikk (kaos) her på Bali. Er en i Kuta på kveldstid så går en ikke aleine og en tar heller ikke Taxi hjem aleine. Det florerer også dersverre med narkotika, selv om det er dødsstraff mot det her (skremselspropaganda). Men når det er sagt så gjør det det hjemme også......
Men i anledning det gule da, vi var tre stykker inne i Kuta ettermiddagen før for å kikke og shoppe litt. Overalt er det små lokaler som tilbyr massasje og manikyr, så litt spontant gikk vi inn en plass og fikk oss manikyr, og da ble det også gule negler med røde blomster som dekor på et par. Fantastisk service og kvalitet til den nette sum av 40 000 rhupies som tilsvarer ca 25 nok. (100 000 rhupies er ca 65 nok).

Søte jenter på lyskryssfest


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar