fredag 24. september 2010

Hasta luego!

Pakkingen er godt i gang, huset er vaska og reint. Mon tro om Kira pus forstår at noe er på gang..... I morgen tidlig er huset klart for leiebuar som skal passe hus og pus mens jeg er på reis. Heldig jeg er så kjenner slike gilde mennesker som vil passe på.

Hva skal man så pakke for fire ukers rundreise i Bolivia?? Smart enkelt og minst mulig. Men hva er det egentlig? I denne teknologiske hverdagen blir det både pc, kamera og mobiltelefon. Det inkluderer også lader, lader og lader. Og diverse andre dibbedutter og dibbedatter som minnepinne, øreplugger ID brikke og sånt. Hygiene er viktig å tenke på, våtservietter og alkohol rens er et must. Og det må tas forbehold om dårlig mage....Immodium og Idoform er tingen der. En del spør "hvor mange underbukser skal du ta med deg?" Hehe. En del, men ikke 40 stykker! Det finnes alltid mulighet for å få vasket litt, og så finnes det små reise pakker med vaskepulver. Så da går det fint å skylle det rent i en vask eller badekar. Og derfor har jeg også med en universalpropp! "Jøss, må du ha det òg med?" sa ei venninne til meg. Ja som du skjønner så  kreves det litt forberedelse for å få det til å bli smart og enkelt.....minst mulig da..... Jo, toalettsaker er jo en viktig sak for oss kvinner, og det tar alltid så stor plass. Shampo, balsam, bodylotion, ansiktskrem, såpe for både den ene og andre kroppsdelen, og ikke minst alt gørra som konstant brukes i håret. Da er løsningen små tomme 100ml flasker som fylles opp fra de originale store flaskene. Og vips så har det endt opp med en full ryggsekk til hånbagasje og en nesten tom koffert. Ja det er faktisk mulig, så det så! Da er det plass til mye hjem igjen, jippi.
Om et døgn er jeg komt til Buenos Aires, og det er da denne spennende reisen virkelig begynner. Fortsett å følg med på bloggen.

5 kommentarer:

  1. Lykke til og god tur

    SvarSlett
  2. "Jøss, må du ha det òg med?" hahaha, ja ken sa nå dæ :D tjihi...

    SvarSlett
  3. jyssys manje goe reisetips Hilde...så neste gång ska æg broga oppskriftå di :)
    go tur å ska varta jillt å fylja mæ dæg hær...

    SvarSlett
  4. glømde å skriva ditte øve va mæg hehehe

    SvarSlett
  5. God tur Hilde..blir gjilt å følgje med deg :-)

    SvarSlett